E-mail: info@camtechcircuits.com Telepon: +86 13713989501 Urang ngobrol: +86 13713989501
Bahasa

Kandel Tambaga Pcb

PCB tambaga kandel dicirikeun ku struktur kalayan kandel tambaga tina 105 dugi 400 µm. PCB ieu dianggo pikeun kaluaran anu ageung (luhur) sareng ngaoptimalkeun manajemén termal. Tambaga kandel ngamungkinkeun ageung PCB-cross-bagian pikeun beban ayeuna tinggi sareng ngadorong dissipation panas. Desain anu paling umum nyaéta multilayer atanapi dua sisi. Kalayan téknologi PCB ieu ogé dimungkinkeun pikeun ngagabungkeun struktur perenah anu hadé dina lapisan luar sareng lapisan tambaga kandel dina lapisan jero. Kaunggulan tina PCB Tambaga Kandel:
PCB tambaga kandel seueur dianggo dina sagala rupa panerapan rumah tangga, produk teknologi tinggi, militér, médis sareng alat éléktronik sanés. Penerapan PCB tambaga kandel ngajantenkeun komponén inti tina produk-papan éléktronik papan-papan gaduh umur jasa anu langkung lami, sareng dina waktos anu sami éta pisan ngabantosan pangirangan ukuran pakakas éléktronik.

Papan sirkuit plating tambaga pcb kandel
Papan sirkuit plating tambaga pcb kandel
Perawatan permukaan: Leard gratis HAL 12 lapisan Papan Kandel: 2.1mm Ukuran Liang Min: 0.3mm Méter garis lebar / rohangan: 0.2 / 0.2mm Kekhususan: liang colokan résin, bor kendali jero Aplikasi: catu daya
Tambaga PCB Déwan CAMTECH PCB
Tambaga PCB Déwan CAMTECH PCB
Lapisan: 4 Lebar / Spasi: 0.1 / 0.1mm Perawatan permukaan: ENIG Téknologi Husus: Kontrol Impedansi
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese