PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na. Produk kami sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu saé. Kami Nyayogikeun pabrik pcb
& rakitan pcb. Wilujeng sumping!
MACA DEUI
Prosés Produksi

Prosés Produksi

Kami tiasa nyayogikeun sababaraha jasa PCB, sapertos papan liwat-liang 2-30L sareng HDI, papan frekuensi tinggi, papan bagian handap, papan résistansi anu dipasang, produk uji semikonduktor, papan kakuatan tambaga beurat, substrat logam, papan fleksibel sareng kaku -flex
2020/07/14
Frékuénsi luhur campuran-tekanan 4 lapisan papan pcb

Frékuénsi luhur campuran-tekanan 4 lapisan papan pcb

Perawatan permukaan: ENIG 4 lapisan Papan Kandel: 0.9mm Liang Min: 0.3mm Méter garis lebar / rohangan: 0.12 / 0.12mm Kekhususan: Rogers 4835 + FR4 Aplikasi: catu daya
2020/08/26
HF Campuran Komprési Léngkah 6 Lapisan PCB Board

HF Campuran Komprési Léngkah 6 Lapisan PCB Board

Lapisan: 6 Kandel: 1.6mm ± 0.16 Téknologi Husus: Rogers + FR4 , Mékanis buta + Pangeboran laser
2020/08/26
2 léngkah HDI PCB

2 léngkah HDI PCB

Lapisan: 10 Perawatan permukaan: ENIG, Kandel: 1,34 ± 0.14mm Lebar / Spasi: 0.1 / 0.1mm Téknologi Husus: Kontrol Impedansi
2020/08/26
PAMASTIAN KUALITAS
* Ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis sareng ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 sareng UL (US Canada)
* Candak instruksi kerja standar salaku program, atur rencana latihan anu sampurna. Kami teras-terasan tiasa ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén dilacak ti standarisasi operasi, ngajaga pakakas, ngatur parobihan& simpangan, sareng ngendalikeun barang konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
MACA DEUI
Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

Perusahaan parantos ngutamakeun kasalametan sareng kapuasan pelanggan heula, sareng nerapkeun sistem manajemen kualitas anu béda-béda numutkeun produk dina sababaraha bidang.
2020/07/17
Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

Jaminan Kualitas
2020/08/11
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk kami dina hal kualitas
CAMTECH PCB mangrupikeun pabrikan dewan PCB internasional, propésional sareng dipercaya ku basis produksi sorangan anu ayana di Shenzhen, Zhuhai Cina, anu museur kana ékspor PCB ka pasar Éropa sareng Amérika Kalér. CAMTECH PCB parantos didirikeun taun 2002, ngagaduhan tilu pabrik modérnisasi PCB sareng FPC di Shenzhen, kota Zhuhai, kalayan langkung ti 3000 padamel, kapasitas kaluaran taunan langkung ti 1500,000 m². Dumasar kana pangalaman anu euyeub sareng pamahaman téknologi, kalayan produksi nyalira kamampuan sareng sumberdaya terpusat sacara lokal, kami tiasa nawiskeun anjeun jasa one-stop kalayan produksi sedeng, sedeng dugi ka masal kalayan istilah anu kalapa, kualitas sareng jaminan pangiriman anu ngarobih sadaya pamundut anjeun. Produk kami seueur dilarapkeun dina kaamanan
& pertahanan, kendali industri, komunikasi, alat médis, éléktronika otomotif sareng sajabana CAMTECH PCB parantos kéngingkeun pangakuan luhur ti nasabah sadunya.

Disagigireun éta, kami gaduh tim téknis anu propésional sareng pangalaman anu hadé pikeun ngadukung anjeun jasa tambah nilai tina PCBA SMT sareng sumber BOM. Kami tiasa ngadukung produksi sedeng-sedeng-massa kalayan fleksibel kalayan réspon gancang sareng jasa propésional.

BISA NGARUU KA URANG

Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

Gantelkeun:
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese