E-mail: info@camtechcircuits.com Telepon: +86 13713989501 Urang ngobrol: +86 13713989501

Bahasa
PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na. Produk kami sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu saé. Kami Nyayogikeun pabrik pcb
& rakitan pcb. Wilujeng sumping!
MACA DEUI
CAMTECH PCB Kaamanan éléktronika tina circuit board dicitak

CAMTECH PCB Kaamanan éléktronika tina circuit board dicitak

Éléktronika kaamanan.Naha éta bumi, bisnis atanapi gedong pamaréntah, seueur aspek sistem kaamanan ngandelkeun PCB. Aranjeunna maénkeun langkung seueur peran dina kaamanan sareng kaamanan urang tibatan jalma-jalma sadar.Jinis PCB idéal gumantung kana aplikasi khusus na, tapi sadaya PCB anu dianggo pikeun aplikasi kaamanan kedah dipercaya sabab produk ieu kedah salawasna beroperasi sapertos anu diarepkeun janten épéktip. Sababaraha alat kaamanan tiasa dianggo di luar ruangan, sareng PCB anu tiasa tahan lingkungan luar kedah dianggo.
CAMTECH PCB Médis Déwan Sirkuit dicitak

CAMTECH PCB Médis Déwan Sirkuit dicitak

Médis.Kusabab alat-alat médis sareng téknologi, industri médis ngembang pesat. Alat sareng téknologi ieu meryogikeun papan sirkuit cetak (PCBs) kalebet desain rumit, struktur anu kuat, sareng kakuatan anu ageung. PCBs dina industri médis khusus pisan pikeun adaptasi kana konstrain unik alat médis. Dina seueur aplikasi médis, paket alit diperyogikeun pikeun nyumponan sarat ukuran implan atanapi monitor ruang gawat. Ku alatan éta, PCB médis sering khusus PCB sambung-kapadetan tinggi, ogé katelah HDI PCBs. PCB médis ogé tiasa didamel tina substrat anu fléksibel, ngamungkinkeun PCB ngabengkokkeun nalika dianggo, anu penting pikeun alat médis internal sareng éksternal.
CAMTECH PCB Industrial control of Printed circuit board

CAMTECH PCB Industrial control of Printed circuit board

Kadali industri.PCB anu dianggo dina bidang industri biasana meryogikeun kakuatan anu luhur pisan sareng cukup awét pikeun tahan kaayaan karasa anu aya dina fasilitas industri. PCB tiasa meryogikeun penanganan anu kasar, mesin anu nahan geter, suhu anu ekstrim atanapi bahan kimia anu karasa. Dina raraga nyumponan kabutuh ieu, PCB industri tiasa didamel tina logam awét atanapi bahan tahan panas sareng langkung kandel tibatan jinis PCB anu sanés. Jasa perakitan PCB industri tiasa kalebet téknologi ngaliwat pikeun ningkatkeun daya tahan.
CAMTECH PCB Éléktronika konsumén tina PCB

CAMTECH PCB Éléktronika konsumén tina PCB

Éléktronika konsumén.Telepon pinter, komputer sareng seueur produk konsumén sanés anu dianggo ku jalma unggal dinten meryogikeun PCB pikeun fungsina. Nalika urang nambihan produk éléktronik pikeun langkung seueur produk, PCB parantos janten bagian penting dina kahirupan urang sadidinten.Pabrikan ngahasilkeun smartphone sareng laptop anu langkung alit sareng alit kalayan seueur fitur canggih anu meryogikeun PCB alit kalayan seueur sambungan. PCB anu dianggo dina produk éléktronik konsumén ogé meryogikeun biaya anu murah pikeun ngajaga harga produk akhir murah.
PAMASTIAN KUALITAS
* Ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis sareng ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 sareng UL (US Canada)
* Candak instruksi kerja standar salaku program, atur rencana latihan anu sampurna. Kami teras-terasan tiasa ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén dilacak ti standarisasi operasi, ngajaga pakakas, ngatur parobihan& simpangan, sareng ngendalikeun barang konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
MACA DEUI
CAMTECH PCB Ngukur kandel tambaga

CAMTECH PCB Ngukur kandel tambaga

CAMTECH PCB Ngukur kandel tambagaCamtech PCB netepkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis, nyandak instruksi kerja standar salaku program, nyetél rencana latihan anu sampurna. Kami teras-terasan tiasa ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén dilacak tina standarisasi operasi, ngajaga pakakas, ngatur parobihan & simpangan, sareng ngendalikeun barang konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
Jaminan Kualitas CAMTECH PCB tina papan PCB

Jaminan Kualitas CAMTECH PCB tina papan PCB

Jaminan Kualitas dewan PCBPerusahaan parantos nempatkeun kaamanan sareng kepuasan pelanggan firtst, sareng nerapkeun sistem manajemen kualitas anu béda-béda numutkeun produk dina bidang anu béda-béda, CAMTECH PCB parantos lulus sertipikat sistem kualitas internasional salaku ISO 9001, sertipikat AS & Kanada UL, TS 16949 & RoHS matuh.Situs wéb: www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Mutu Final Pamariksaan tina circuit board Dicitak

CAMTECH PCB Mutu Final Pamariksaan tina circuit board Dicitak

Pamriksa Kualitas Final papan sirkuit DicetakPCB enol cacat nyaéta tujuan urang, sadaya produk papan PCB kami, uji 100% sareng pamariksaan, standar panarimaan IPC-A-600-H sareng IPC-6012; 100% Inspeksi Ganda sateuacan kaluar.Situs wéb: www.camtechcircuits.com
Inspeksi Kualitas Final CAMTECH PCB

Inspeksi Kualitas Final CAMTECH PCB

Camtech PCB ketat ngawasan kualitas kiriman, mariksa sareng ngendalikeun kualitas kiriman tina aspék alat pamariksaan, alokasi paséa tanaga sareng palaksanaan standar, sareng nyandak tindakan anu gancang sareng épéktip kana umpan balik kualitas anu teu normal pikeun konsumén.
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk kami dina hal kualitas
CAMTECH PCB mangrupikeun pabrikan dewan PCB internasional, propésional sareng dipercaya ku basis produksi sorangan anu ayana di Shenzhen, Zhuhai Cina, anu museur kana ékspor PCB ka pasar Éropa sareng Amérika Kalér. CAMTECH PCB parantos didirikeun taun 2002, ngagaduhan tilu pabrik modérnisasi PCB sareng FPC di Shenzhen, kota Zhuhai, kalayan langkung ti 3000 padamel, kapasitas kaluaran taunan langkung ti 1500,000 m². Dumasar kana pangalaman anu euyeub sareng pamahaman téknologi, kalayan produksi nyalira kamampuan sareng sumberdaya terpusat sacara lokal, kami tiasa nawiskeun anjeun jasa one-stop kalayan produksi sedeng, sedeng dugi ka masal kalayan istilah anu kalapa, kualitas sareng jaminan pangiriman anu ngarobih sadaya pamundut anjeun. Produk kami seueur dilarapkeun dina kaamanan
& pertahanan, kendali industri, komunikasi, alat médis, éléktronika otomotif sareng sajabana CAMTECH PCB parantos kéngingkeun pangakuan luhur ti nasabah sadunya.

Disagigireun éta, kami gaduh tim téknis anu propésional sareng pangalaman anu hadé pikeun ngadukung anjeun jasa tambah nilai tina PCBA SMT sareng sumber BOM. Kami tiasa ngadukung produksi sedeng-sedeng-massa kalayan fleksibel kalayan réspon gancang sareng jasa propésional.
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Gantelkeun:
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese