PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kami kalayan presisi tinggi sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa raoseun sareng yakin kana barang kami dina aplikasi na. Produk kami sacara éksténsif mendakan aplikasi na ti pasar kusabab sipat anu saé. Kami Nyayogikeun pabrik pcb
& rakitan pcb. Wilujeng sumping!
MACA DEUI
2 léngkah HDI PCB

2 léngkah HDI PCB

Lapis:Ngopuhan 10Warna soldermask:BiruWarna silccreen:BodasPerawatan permukaan:Endu ngalaksanakeunKetebalan:1.34 ± 0,14mmLebar / rohangan:0.1 / 0.1mmTéknologi Khusus:Kontrol impedanceDewan PCI ieu dipali ku 4 potongan, perumahan permukaan.Endige, anu tiasa mangpaat pikeun ngahontal pagelif fluksrik anu saé dina jangka panjang PCB.Naon seueur, oge aya kasabaran lingkungan ti prosés pangobatan permukaan sanés henteu.Pari Nickel mangrupikeun kusabab emas sareng tambaga anu sanésna, sareng lapisan necel tiasa nyegah dialihkeun antara aranjeunna.
Papan HDI

Papan HDI

Perawatan permukaan: ENIG 4 lapisan Ketebalan dewan: 1.2mm Ukuran liang min: 0,075mm Lebar garis / rohangan: 0,1 / 0,1mm Kekhususan: HDI 2 urutan, liang buta, liang dikubur
Dewan pcb HDI

Dewan pcb HDI

Lapisan:BageudWarna soldermask:HejoWarna silccreen:BodasPerawatan permukaan:Endu surahPapan ketebalan:1.2mmUkuran liang 10,075mmMin Lebar Lebar / Spasi:0.1 / 0.1mmPromencalitas:2-Pesenan Hdi, liang buta, liang anu dikuburButa sareng Girang Vias ngan ukur aya dina papan kalayan sahenteuna opat lapis.Biénu buta nyambungkeun lapisan batin kalayan lapisan permukaan anu luar biasa, aranjeunna parantos dibaca dina hiji sisi papan anu sahingga disebut 'buta.Vion dikuburna disambungkeun dua lapisan tambaga anu meungkeut. Aranjeunna henteu katingali tina permukaan sareng janten 'dikubur'.Dewan HDI dikubur sareng buta vias sambungkeun iklan batin anu nganggo lapisan batin anu sanés atanapi lapisan cai anu sanés.
HDI papan pcb

HDI papan pcb

Perawatan permukaan:Endu surahPapan ketebalan:1.3mmUkuran liang 10.1mmMin Lebar Lebar / Spasi:0.1 / 0.1mmPromencalitas:Pesenan 1st Hdi, liang buta liang parahAplikasi:otomotifEmplér Rotient tiasa ningkatkeun perlakuan tina papan PCB.Pikeun nempatkeun éta, saderhana emas nyaéta metode samet éksklisitas, anu ngahasilkeun palapis logam, anu ngahasilkeun palapis logam dina beungeut dewan sirkuran ngaliwatan réaksi oksidasi kimia ka pangurangan kimia.Kauntungan tina prosés emas anu immorsi nyaéta warna anu disimpen dina permukaan.Éta pisan stabil nalika sirkuit dicitak, kacaangan éta saé pisan, cuningna datar pisan, sareng solitadability saé saé.
PAMASTIAN KUALITAS
* Ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis sareng ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 sareng UL (US Canada)
* Candak instruksi kerja standar salaku program, atur rencana latihan anu sampurna. Kami teras-terasan tiasa ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén dilacak ti standarisasi operasi, ngajaga pakakas, ngatur parobihan& simpangan, sareng ngendalikeun barang konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
MACA DEUI
Produk kualitas luhur mangrupikeun kaayaan anu diakui ku konsumén

Produk kualitas luhur mangrupikeun kaayaan anu diakui ku konsumén

Personal ieu parantos lebet gambaran anu jero kuring dina seueur aspék, anu sanés ngan ukur kualitas anu hadé, tapi ogé parabot caket, sareng anu pangpentingna nyaéta jasa waktos telepon pas.----- Petr DvořákKualitas papan CamTech kaget kuring, sareng pangiriman gancang. Aranjeunna tiasa cocog sareng kabutuhan gancang urang.----- moises SalcidoPalayanan MS. Mandy santai pisan sareng résponna gancang pisan unggal waktos. Salawasna ku gigir urang. Anjeunna ngira-ngira sadaya aspék klien kami sacara jéntré sareng dipikasihan, sareng anu saé pikaresepeun pikeun gawé bareng anjeun.----- Sami Wozgel
CAMTECH PCB Ngukur kandel tambaga

CAMTECH PCB Ngukur kandel tambaga

CAMTECH PCB Ngukur kandel tambagaCamtech PCB netepkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis, nyandak instruksi kerja standar salaku program, nyetél rencana latihan anu sampurna. Kami teras-terasan tiasa ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén dilacak tina standarisasi operasi, ngajaga pakakas, ngatur parobihan & simpangan, sareng ngendalikeun barang konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
Jaminan Kualitas CAMTECH PCB tina papan PCB

Jaminan Kualitas CAMTECH PCB tina papan PCB

Jaminan Kualitas dewan PCBPerusahaan parantos nempatkeun kaamanan sareng kepuasan pelanggan firtst, sareng nerapkeun sistem manajemen kualitas anu béda-béda numutkeun produk dina bidang anu béda-béda, CAMTECH PCB parantos lulus sertipikat sistem kualitas internasional salaku ISO 9001, sertipikat AS & Kanada UL, TS 16949 & RoHS matuh.Situs wéb: www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Mutu Final Pamariksaan tina circuit board Dicitak

CAMTECH PCB Mutu Final Pamariksaan tina circuit board Dicitak

Pamriksa Kualitas Final papan sirkuit DicetakPCB enol cacat nyaéta tujuan urang, sadaya produk papan PCB kami, uji 100% sareng pamariksaan, standar panarimaan IPC-A-600-H sareng IPC-6012; 100% Inspeksi Ganda sateuacan kaluar.Situs wéb: www.camtechcircuits.com
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk kami dina hal kualitas
CAMTECH PCB mangrupikeun pabrikan dewan PCB internasional, propésional sareng dipercaya ku basis produksi sorangan anu ayana di Shenzhen, Zhuhai Cina, anu museur kana ékspor PCB ka pasar Éropa sareng Amérika Kalér. CAMTECH PCB parantos didirikeun taun 2002, ngagaduhan tilu pabrik modérnisasi PCB sareng FPC di Shenzhen, kota Zhuhai, kalayan langkung ti 3000 padamel, kapasitas kaluaran taunan langkung ti 1500,000 m². Dumasar kana pangalaman anu euyeub sareng pamahaman téknologi, kalayan produksi nyalira kamampuan sareng sumberdaya terpusat sacara lokal, kami tiasa nawiskeun anjeun jasa one-stop kalayan produksi sedeng, sedeng dugi ka masal kalayan istilah anu kalapa, kualitas sareng jaminan pangiriman anu ngarobih sadaya pamundut anjeun. Produk kami seueur dilarapkeun dina kaamanan
& pertahanan, kendali industri, komunikasi, alat médis, éléktronika otomotif sareng sajabana CAMTECH PCB parantos kéngingkeun pangakuan luhur ti nasabah sadunya.

Disagigireun éta, kami gaduh tim téknis anu propésional sareng pangalaman anu hadé pikeun ngadukung anjeun jasa tambah nilai tina PCBA SMT sareng sumber BOM. Kami tiasa ngadukung produksi sedeng-sedeng-massa kalayan fleksibel kalayan réspon gancang sareng jasa propésional.
BISA NGARUU KA URANG
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese