PRODUK
Tujuan kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah kalayan akurasi anu luhur sareng kualitas anu dipercaya pikeun mastikeun yén unggal palanggan tiasa ngaraosan sareng yakin kana barang-barang kami dina aplikasina. Produk urang sacara éksténsif mendakan aplikasina ti pasar kusabab sipat anu saé. Urang Nyadiakeun manufaktur pcb& rakitan pcb. Wilujeng sumping!
MACA DEUI
HDI pcb papan PCB Produk | CAMTECH PCB

HDI pcb papan PCB Produk | CAMTECH PCB

Perlakuan permukaan:ENIGKetebalan papan:1,3 mmUkuran liang min:0,1 mmMin lebar garis/spasi:0,1 / 0,1 mmKakhususan:1 urutan HDI, buta liang huried liangAplikasi:otomotifImmersion emas bisa ningkatkeun perlakuan permukaan dewan PCB.Saderhana, immersion emas mangrupikeun metode déposisi kimiawi, anu ngahasilkeun palapis logam dina permukaan papan sirkuit ngaliwatan réaksi réduksi-oksidasi kimiawi.Kauntungannana prosés Immersion Gold nyaéta yén warna disimpen dina permukaan.Éta stabil pisan nalika sirkuit dicitak, kacaanganna saé pisan, palapisna datar pisan, sareng kamampuan solderna saé pisan.
Cina FR4 tinggi Tg pcb dewan Supplier& produsén | CAMTECH PCB

Cina FR4 tinggi Tg pcb dewan Supplier& produsén | CAMTECH PCB

Perlakuan permukaan:Leard bébas HAL 6 lapisanKetebalan papan:1,6 mmUkuran liang Min:0,3 mmMin lebar garis / spasi:0,2 / 0,2 mmAplikasi:sasayogian tanaga
Kandel Tambaga PCB Board CAMTECH PCB Produk | CAMTECH PCB

Kandel Tambaga PCB Board CAMTECH PCB Produk | CAMTECH PCB

Lapisan:4Warna SolderMask:HéjoSilkscreen Warna:BodasLebar/Ruang:0,1 / 0,1 mmPerlakuan permukaan:ENIGTéknologi husus:Kontrol impedansidewan PCB ieu panalized ku 4 lembar, ngagunakeun ku Immersion Emas nyaéta pikeun ngolah warna leuwih caang.Sarta depositing warna dina beungeut cai pisan stabil. Kaunggulan pikeun Immersion Gold nyaéta nyieun lapisan pisan datar.Solderability pisan alus. kontrol impedansi (EImpedance Controlling).Bakal aya rupa-rupa transmisi sinyal dina konduktor dina circuit board, pikeun ngaronjatkeun laju transmisi na kudu ningkatkeun frékuénsi na.Lamun garis sorangan alatan etching, ketebalan tumpukan, lebar kawat, sarta faktor béda lianna. impedansi patut ngarobah, sarta sinyal ieu menyimpang.
Kandel pcb tambaga plating circuit board Produk | CAMTECH PCB

Kandel pcb tambaga plating circuit board Produk | CAMTECH PCB

Lapisan:12Perlakuan permukaan:Leard bébas HALKetebalan papan:2,1 mmUkuran liang Min:0,3 mmMin lebar garis / spasi:0,2 / 0,2 mmKakhususan:liang colokan résin, bor kontrol jeroAplikasi:sasayogian tanagadewan PCB ieu panalized ku 2 lembar, perlakuan permukaan nyaéta Leard bébas HAL. .PCB kudu immersed dina solder molten salila leveling solder hawa panas.Péso hawa wajib siram solder cair saméméh solder solidifies, sarta eta bisa ngaleutikan bentuk sabit tina solder dina beungeut tambaga jeung nyegah sasak solder.
PAMASTIAN KUALITAS
* Ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu sistematis sareng ISO9001, ISO13485, ISO14001, IATF16949, AS9100C, GB T2333, Nadcap, OHSAS18001 sareng UL (AS Kanada)
* Candak instruksi kerja standar salaku program, nyetél rencana latihan anu sampurna. Urang tiasa terus-terusan ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun manajemén traceability tina operasi standarisasi, ngajaga alat, ngatur parobahan& simpangan, sarta ngadalikeun item konci pikeun minuhan sarat kualitas produk.
MACA DEUI
Jaminan Kualitas Produk PCB Multilayer | CAMTECH PCB

Jaminan Kualitas Produk PCB Multilayer | CAMTECH PCB

Quality Assurance of Printed Circuit BoardPausahaan geus salawasna nempatkeun kaamanan sarta kapuasan customer munggaran.Sarta dilarapkeun sistem manajemen kualitas béda pikeun manufaktur PCB nurutkeun produk dina widang béda.CAMTECH PCB parantos lulus sertipikat sistem kualitas internasional salaku ISO 9001, AS& Sertipikat UL Kanada, TS 16949& minuhan RoHS.Urang manufaktur PCB alus, bisa mastikeun nu PCB Assambly.Situs Web:www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Quality Assurance of Printed Circuit board Supplier& produsén | CAMTECH PCB

CAMTECH PCB Quality Assurance of Printed Circuit board Supplier& produsén | CAMTECH PCB

Quality Assurance of Printed Circuit BoardPausahaan geus salawasna nempatkeun kaamanan sarta kapuasan customer munggaran.Sarta dilarapkeun sistem manajemen kualitas béda pikeun manufaktur PCB nurutkeun produk dina widang béda.CAMTECH PCB parantos lulus sertipikat sistem kualitas internasional salaku ISO 9001, AS& Sertipikat UL Kanada, TS 16949& minuhan RoHS.Urang manufaktur PCB alus, bisa mastikeun nu PCB Assambly.Situs Web:www.camtechcircuits.com
Borongan CAMTECH PCB Inspection Quality Final kalawan harga alus - CAMTECH PCB

Borongan CAMTECH PCB Inspection Quality Final kalawan harga alus - CAMTECH PCB

Camtech PCB mastikeun ngawaskeun kualitas kiriman, mariksa jeung ngadalikeun kualitas kiriman ti aspék parabot inspeksi, alokasi tanaga pos jeung palaksanaan baku, sarta nyandak lampah gancang jeung éféktif pikeun eupan balik kualitas abnormal customer urang.
CAMTECH PCB Quality Inspection Final of Printed circuit board Supplier& produsén | CAMTECH PCB

CAMTECH PCB Quality Inspection Final of Printed circuit board Supplier& produsén | CAMTECH PCB

Inspection Quality Final of Printed circuit boardPCB enol cacad tujuan urang, sadaya produk dewan PCB urang, 100% test na inspeksi, ditampa baku IPC-A-600-H jeung IPC-6012; 100% Inspeksi Ganda sateuacan kaluar.Situs Web: www.camtechcircuits.com
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk urang dina hal kualitas
CAMTECH PCB mangrupa produsén papan PCB internasional, profésional sarta dipercaya jeung basa produksi sorangan nu lokasina di Shenzhen, Zhuhai Cina, nu difokuskeun exporting PCBs ka pasar utamana Éropa sarta Amérika Kalér. CAMTECH PCB diadegkeun taun 2002, boga tilu pabrik modernisasi PCB na FPC di Shenzhen, kota Zhuhai, kalawan leuwih ti 3000 pagawe, kapasitas kaluaran taunan leuwih ti 1500,000 m².Based on pangalaman euyeub tur pamahaman téhnologi, kalawan produksi sorangan. kamampuhan jeung sumberdaya terpusat lokal, urang tiasa nawiskeun Anjeun layanan hiji-eureun kalayan leutik, sedeng pikeun produksi masal jeung istilah kalapa, kualitas sarta jaminan pangiriman nu ngaropéa sagala request.Our produk anjeun loba dilarapkeun dina kaamanan.& pertahanan, kontrol industri, komunikasi, alat médis, éléktronika otomotif jsb CAMTECH PCB geus meunang pangakuan tinggi ti klien sakuliah dunya.
Salian ti éta, kami gaduh tim téknis anu profésional sareng berpengalaman pikeun ngadukung jasa tambihan anjeun tina PCBA SMT sareng BOM sourcing. Urang tiasa ngadukung produksi masal leutik-sedeng sacara fleksibel kalayan réspon gancang sareng jasa profésional.
HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun