Bakër i trashë PCB

PCB-të e bakrit të trashë karakterizohen nga struktura me trashësi bakri nga 105 në 400 μm. Këto PCB përdoren për rezultate të mëdha aktuale (të larta) dhe optimizimin e menaxhimit termik. Bakri i trashë lejon prerje të mëdha PCB për ngarkesa të larta aktuale dhe inkurajon shpërndarjen e nxehtësisë. Projektimet më të zakonshme janë shumë shtresore ose të dyanshme. Me këtë teknologji PCB është gjithashtu e mundur të kombinohen strukturat e imëta në shtresat e jashtme dhe shtresat e trasha të bakrit në shtresat e brendshme. Avantazhet e PCB të bakrit të trashë:
PCB i trashë bakri përdoret gjerësisht në pajisje të ndryshme shtëpiake, produkte të teknologjisë së lartë, pajisje ushtarake, mjekësore dhe pajisje të tjera elektronike. Zbatimi i PCB të trashë bakri bën që përbërësi kryesor i pajisjeve elektronike-bordet e qarqeve të kenë një jetë më të gjatë shërbimi, dhe në të njëjtën kohë është shumë e dobishme për zvogëlimin e madhësisë së pajisjeve elektronike.

Pllakë e trashë plating pcb bakri
Pllakë e trashë plating pcb bakri
Trajtimi sipërfaqësor: HAL 12 shtresa pa gjethe Trashësia e bordit: 2.1 mm Madhësia minimale e vrimës: 0.3 mm Gjerësia / hapësira minimale e linjës: 0.2 / 0.2 mm Veçantia: vrima e spinës së rrëshirës, ​​stërvitja e kontrollit të thellësisë Zbatimi: furnizimi me energji elektrike
Bordi PCB bakri CAMTECH PCB
Bordi PCB bakri CAMTECH PCB
Shtresa: 4 Gjerësia / Hapësira: 0,1 / 0,1 mm Trajtimi i sipërfaqes: ENIG Teknologji speciale: Kontrolli i impedancës
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip