PRODUKTET
Qëllimi ynë është të kënaqim klientët tanë me saktësi të lartë dhe cilësi të besueshme për të siguruar që çdo klient të ndihet rehat dhe i sigurt me mallrat tona në aplikimet e tyre. Produktet tona gjejnë gjerësisht aplikimet e tyre nga tregu për shkak të vetive të këndshme. Ne sigurojmë prodhim PCB
& kuvendi PCB. Mirësevini!
LEXO MË SHUMË
CAMTECH PCB Elektronikë sigurie e bordit të qarkut të shtypur

CAMTECH PCB Elektronikë sigurie e bordit të qarkut të shtypur

Elektronika e sigurisë.Pavarësisht nëse është një shtëpi, një biznes apo një ndërtesë qeveritare, shumë aspekte të sistemit të sigurisë mbështeten te PCB-të. Ata luajnë më shumë role në sigurinë dhe sigurinë tonë sesa shumë njerëz e kuptojnë.Lloji ideal i PCB-së varet nga aplikimi i tij specifik, por të gjitha PCB-të e përdorura për aplikime sigurie duhet të jenë të besueshme sepse këto produkte duhet të funksionojnë gjithmonë ashtu siç pritet të jenë efektive. Disa pajisje sigurie mund të përdoren jashtë, dhe duhet të përdoren PCB që mund t'i rezistojnë mjedisit të jashtëm.
CAMTECH PCB bordi i qarkut të shtypur mjekësor

CAMTECH PCB bordi i qarkut të shtypur mjekësor

Mjekësor.Për shkak të pajisjeve dhe teknologjisë mjekësore, industria mjekësore po rritet me shpejtësi. Këto pajisje dhe teknologji kërkojnë që bordet e qarqeve të shtypura (PCB) të përfshijnë dizajne komplekse, struktura të fuqishme dhe fuqi të madhe. PCB-të në industrinë mjekësore janë shumë të specializuara për tu përshtatur kufizimeve unike të pajisjeve mjekësore. Në shumë aplikime mjekësore, kërkohet një paketë e vogël për të përmbushur kërkesat e madhësisë së implanteve ose monitorëve të dhomave të urgjencës. Prandaj, PCB-të mjekësore shpesh janë PCB të veçanta me dendësi të lartë të ndërlidhur, të njohura edhe si PCB HDI. PCB-të mjekësore gjithashtu mund të bëhen nga substrate fleksibël, duke lejuar që PCB të përkulet gjatë përdorimit, gjë që është thelbësore për të dy pajisjet e brendshme dhe të jashtme mjekësore.
CAMTECH PCB Kontrolli industrial i bordit të qarkut të shtypur

CAMTECH PCB Kontrolli industrial i bordit të qarkut të shtypur

Kontrolli industrial.PCB-të e përdorura në fushat industriale zakonisht kërkojnë energji jashtëzakonisht të lartë dhe janë mjaft të qëndrueshme për t'i bërë ballë kushteve të vështira ekzistuese në objektet industriale. PCB-të mund të kërkojnë trajtim të ashpër, makineri që i rezistojnë dridhjeve, temperatura ekstreme ose kimikate të ashpra. Në mënyrë që të plotësohet kjo nevojë për qëndrueshmëri, PCB-të industriale mund të bëhen prej metaleve të qëndrueshme ose materialeve rezistente ndaj nxehtësisë dhe janë më të trasha se llojet e tjera të PCB-ve. Shërbimet industriale të montimit të PCB mund të përfshijnë teknologji përmes vrimave për të përmirësuar qëndrueshmërinë.
CAMTECH PCB Elektronika konsumatore e PCB-ve

CAMTECH PCB Elektronika konsumatore e PCB-ve

Elektronika e konsumit.Telefonat e mençur, kompjuterët dhe shumë produkte të tjerë të konsumit që njerëzit përdorin çdo ditë kërkojnë që PCB të funksionojnë. Ndërsa shtojmë produkte elektronikë në më shumë produkte, PCB-të janë bërë një pjesë e rëndësishme e jetës sonë të përditshme.Prodhuesit po prodhojnë telefona inteligjentë dhe laptopë gjithnjë e më të vegjël me shumë karakteristika të përparuara që kërkojnë PCB të vegjël me një numër të madh të lidhjeve. PCB-të e përdorura në produktet elektronike të konsumit gjithashtu kërkojnë kosto relativisht të ulëta për të mbajtur të ulëta çmimet e produkteve përfundimtare.
SIGURIMI I CILESISE
* Vendosni një sistem sistematik të menaxhimit të cilësisë me ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 dhe UL (SH.B.A. Kanada)
* Merrni udhëzime standarde të punës si program, krijoni një plan të përsosur trajnimi. Ne vazhdimisht mund të zgjedhim dhe promovojmë menaxhimin e gjurmueshmërisë nga standardizimi i funksionimit, mirëmbajtja e pajisjeve, menaxhimi i ndryshimitdevijimi & dhe kontrolli i artikujve kryesorë për të përmbushur kërkesat e cilësisë së produktit.
LEXO MË SHUMË
CAMTECH PCB Matja e trashësisë së bakrit

CAMTECH PCB Matja e trashësisë së bakrit

CAMTECH PCB Matja e trashësisë së bakritCamtech PCB krijon një sistem sistematik të menaxhimit të cilësisë, merr si udhëzim standardin e punës, krijon një plan të përsosur trajnimi. Ne vazhdimisht mund të zgjedhim dhe promovojmë menaxhimin e gjurmueshmërisë nga standardizimi i funksionimit, mirëmbajtja e pajisjeve, menaxhimi i ndryshimit dhe devijimit dhe kontrolli i artikujve kryesorë për të përmbushur kërkesat e cilësisë së produktit.
CAMTECH Sigurimi i Cilësisë së PCB të bordit PCB

CAMTECH Sigurimi i Cilësisë së PCB të bordit PCB

Sigurimi i cilësisë së bordit PCBKompania gjithmonë ka vendosur sigurinë dhe kënaqësinë e klientit në fillim, dhe ka aplikuar sisteme të ndryshme të menaxhimit të cilësisë sipas produkteve në fusha të ndryshme, CAMTECH PCB ka kaluar certifikatat e sistemit ndërkombëtar të cilësisë si ISO 9001, çertifikatat UL të SH.B.A. dhe Kanadasë, pajtueshmërinë TS 16949 & RoHS.Uebfaqja: www.camtechcircuits.com
Inspektimi i cilësisë përfundimtare të PCB CAMTECH të bordit të qarkut të shtypur

Inspektimi i cilësisë përfundimtare të PCB CAMTECH të bordit të qarkut të shtypur

Inspektimi përfundimtar i cilësisë së bordit të qarkut të shtypurDefekti zero i PCB është qëllimi ynë, të gjitha produktet tona të bordit PCB, provë dhe inspektim 100%, standard i pranimit IPC-A-600-H dhe IPC-6012; 100% inspektim i dyfishtë para daljes.Uebsajti: www.camtechcircuits.com
Inspektimi përfundimtar i cilësisë CAMTECH PCB

Inspektimi përfundimtar i cilësisë CAMTECH PCB

Camtech PCB mbikëqyr në mënyrë rigoroze cilësinë e dërgesës, inspekton dhe kontrollon cilësinë e dërgesës nga aspektet e pajisjeve të inspektimit, shpërndarjen e personelit postar dhe ekzekutimin standard, dhe ndërmarrjen e veprimeve të shpejta dhe efektive për reagimet anormale të cilësisë së klientit.
RRETH NESH
Ne kemi fituar shumë çertifikime për produktin tonë për nga cilësia
CAMTECH PCB është një prodhues ndërkombëtar, profesional dhe i besueshëm i bordit PCB me bazën e vet të prodhimit i cili ndodhet në Shenzhen, Zhuhai Kinë, i cili përqendrohet në eksportimin e PCB në tregun kryesisht Evropian dhe Amerikën e Veriut. CAMTECH PCB u krijua në 2002, ka tre fabrika modernizimi PCB dhe FPC në Shenzhen, qyteti Zhuhai, me më shumë se 3000 punëtorë, kapaciteti vjetor i prodhimit është më shumë se 1500,000 m². Bazuar në përvojën e tij të pasur dhe kuptimin e teknologjisë, me prodhimin e vet aftësia dhe burimi i centralizuar në nivel lokal, ne jemi në gjendje t'ju ofrojmë shërbim me një ndalesë me prodhim të vogël, të mesëm në masë me kushte konkurruese, cilësi dhe sigurim të ofrimit që ka përshtatur të gjithë kërkesën tuaj. Produktet tona zbatohen gjerësisht në siguri
& mbrojtja, kontrolli industrial, komunikimi, instrumenti mjekësor, elektronika automobilistike etj. CAMTECH PCB ka fituar një njohje të lartë nga klientët në të gjithë botën.

Përveç kësaj, ne kemi një ekip teknik profesional dhe me përvojë të mirë për t'ju mbështetur shërbimin me vlerë të shtuar të burimeve të PCBA SMT dhe BOM. Ne mund të mbështesim prodhimin në masë të vogël-mesme në mënyrë fleksibile me përgjigje të shpejtë dhe shërbim profesional.
B GHENI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formën e kontaktit që të mund t'ju dërgojmë një vlerësim falas për gamën tonë të gjerë të dizenjove!
Shtojcë:
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip