Техничка јачина

Создадете национална лабораторија
CNAS Ние се придржуваме до технолошката иновација по основањето. Воспоставивме технологија Р. & Д центар и прва Национална лабораторија за акредитација на Кина (ЦНАС) во полето на ПХБ. Имаме квалификувани и искусни Р. & Д тим, и имаат акумулирано богато искуство во технолошка иновација, контрола на ризик и индустриски стандарди. Кина лабораторија за национална служба за акредитација, лабораторија за физика, хемиска лабораторија
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian