Сервери & Плок за чување PCB

Дебела плоча за позлата со PCB
Дебела плоча за позлата со PCB
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 12 слоја Дебелина на таблата: 2,1 мм Мин. Големина на дупка: 0,3 mm Мин. Ширина / простор на линијата: 0,2 / 0,2 mm Посебност: дупка за приклучок за смола, вежба за контрола на длабочина Апликација: напојување
2020/08/26
Бакар PCB плоча CAMTECH PCB
Бакар PCB плоча CAMTECH PCB
Слој: 4 Ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Површинска обработка: ЕНИГ Специјална технологија: Контрола на импеданса
2020/08/27
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian