Безбедносни PCB кола

2 чекори HDI PCB
2 чекори HDI PCB
Слој: 10 Површинска обработка: ENIG, Дебелина: 1,34 ± 0,14мм Ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Специјална технологија: Контрола на импеданса
2020/08/26
HF Мешана табличка за компресија со PCB
HF Мешана табличка за компресија со PCB
Слој: 8 Дебелина: 1,6мм ± 0,16 Специјална технологија: контрола на ширината на линијата на антената Rogers + FR4 , Rf +/- 5um
2020/08/26
HDI PCB плоча
HDI PCB плоча
Површинска обработка: ENIG 4 слоја Дебелина на плочата: 1,2мм Минимална големина на дупката: 0,075 мм Мин. Ширина / простор на линијата: 0,1 / 0,1 mm Посебност: HDI со 2 нарачки, слепа дупка, закопана дупка
2020/08/26
HDI PCB плочи
HDI PCB плочи
Површинска обработка: ENIG 8 слоја Дебелина на плочата: 1,3мм Минимална големина на дупката: 0,1 мм Мин. Ширина / простор на линијата: 0,1 / 0,1 mm Специфичност: HDI од 1-ви ред, слепа дупка со слепа дупка Апликација: автомобилска
2020/08/27
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian