Други PCB

Висока и повеќеслојна плоча за PCB
Висока и повеќеслојна плоча за PCB
слоеви: 18 Дебелина: 5,4 ± 0,5 mm Дебелина на дупнатина - сооднос на дијаметар: 5.3133 Површинска обработка: ЕНИГ Примена: трансформатор
2020/08/26
4 слоеви PCB коло
4 слоеви PCB коло
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 4 слоја Дебелина на плочата: 1,6мм Внатрешен бакар: 2 мл Минимална ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Минимална дупка: 0,3мм Апликација: автомобилска
2020/08/27
4 слоја PCB
4 слоја PCB
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 6 слоја Дебелина на плочата: 1,6мм Внатрешен бакар: 2 мл Минимална ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Минимална дупка: 0,3мм Апликација: автомобилска
2020/08/27
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian