Индустриска контрола PCB

FR4 TG180 PCB плочка
FR4 TG180 PCB плочка
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 4 слоја Дебелина на таблата: 1,6 мм Мин. Големина на дупка: 0,3 mm Мин. Ширина / простор на линијата: 0,2 / 0,2 mm Апликација: напојување
2020/08/26
FR4 TG180 PCB плоча
FR4 TG180 PCB плоча
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 6 слоја Дебелина на таблата: 1,6 мм Мин. Големина на дупка: 0,3 mm Мин. Ширина / простор на линијата: 0,2 / 0,2 mm Апликација: напојување
2020/08/27
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian