Потрошувачка електроника PCB

4-слојна плоча со мешан притисок со висока фреквенција
4-слојна плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Површинска обработка: ENIG 4 слоја Дебелина на таблата: 0,9мм Минимална дупка: 0,3мм Мин. Ширина / простор на линијата: 0,12 / 0,12 mm Посебност: Роџерс 4835 + FR4 Апликација: напојување
2020/08/26
HF Мешана компресија со 6 слоеви ПХБ плоча
HF Мешана компресија со 6 слоеви ПХБ плоча
Слој: 6 Дебелина: 1,6мм ± 0,16 Специјална технологија: Роџерс + FR4 , Механичка слепа дупка + Ласерско дупчење
2020/08/26
Дизајн на PCB плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Дизајн на PCB плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Површинска обработка: ENIG 6 слоја Дебелина на плочата: 1,15мм Минимална големина на дупката: 0,25 мм, Мин. Ширина / простор на линијата: 0,1 / 0,1 мм Специфичност: механички дупчат слепи дупки, Роџерс 4350 + FR4
2020/08/26
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian