Производи

4-слојна плоча со мешан притисок со висока фреквенција
4-слојна плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Површинска обработка: ENIG 4 слоја Дебелина на таблата: 0,9мм Минимална дупка: 0,3мм Мин. Ширина / простор на линијата: 0,12 / 0,12 mm Посебност: Роџерс 4835 + FR4 Апликација: напојување
2020/08/26
HF Мешана компресија со 6 слоеви ПХБ плоча
HF Мешана компресија со 6 слоеви ПХБ плоча
Слој: 6 Дебелина: 1,6мм ± 0,16 Специјална технологија: Роџерс + FR4 , Механичка слепа дупка + Ласерско дупчење
2020/08/26
2 чекори HDI PCB
2 чекори HDI PCB
Слој: 10 Површинска обработка: ENIG, Дебелина: 1,34 ± 0,14мм Ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Специјална технологија: Контрола на импеданса
2020/08/26
FR4 TG180 PCB плочка
FR4 TG180 PCB плочка
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 4 слоја Дебелина на таблата: 1,6 мм Мин. Големина на дупка: 0,3 mm Мин. Ширина / простор на линијата: 0,2 / 0,2 mm Апликација: напојување
2020/08/26
Дизајн на PCB плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Дизајн на PCB плоча со мешан притисок со висока фреквенција
Површинска обработка: ENIG 6 слоја Дебелина на плочата: 1,15мм Минимална големина на дупката: 0,25 мм, Мин. Ширина / простор на линијата: 0,1 / 0,1 мм Специфичност: механички дупчат слепи дупки, Роџерс 4350 + FR4
2020/08/26
HF Мешана табличка за компресија со PCB
HF Мешана табличка за компресија со PCB
Слој: 8 Дебелина: 1,6мм ± 0,16 Специјална технологија: контрола на ширината на линијата на антената Rogers + FR4 , Rf +/- 5um
2020/08/26
Дебела плоча за позлата со PCB
Дебела плоча за позлата со PCB
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 12 слоја Дебелина на таблата: 2,1 мм Мин. Големина на дупка: 0,3 mm Мин. Ширина / простор на линијата: 0,2 / 0,2 mm Посебност: дупка за приклучок за смола, вежба за контрола на длабочина Апликација: напојување
2020/08/26
HDI PCB плоча
HDI PCB плоча
Површинска обработка: ENIG 4 слоја Дебелина на плочата: 1,2мм Минимална големина на дупката: 0,075 мм Мин. Ширина / простор на линијата: 0,1 / 0,1 mm Посебност: HDI со 2 нарачки, слепа дупка, закопана дупка
2020/08/26
Висока и повеќеслојна плоча за PCB
Висока и повеќеслојна плоча за PCB
слоеви: 18 Дебелина: 5,4 ± 0,5 mm Дебелина на дупнатина - сооднос на дијаметар: 5.3133 Површинска обработка: ЕНИГ Примена: трансформатор
2020/08/26
Backplane PCB одбор
Backplane PCB одбор
Слоеви 10 фунти Ширина / простор : 0,082 / 0,09 мм Завршна обработка на површина : Потопување злато
2020/08/26
4 слоеви PCB коло
4 слоеви PCB коло
Површинска обработка: без слоеви ХАЛ 4 слоја Дебелина на плочата: 1,6мм Внатрешен бакар: 2 мл Минимална ширина / простор: 0,1 / 0,1 мм Минимална дупка: 0,3мм Апликација: автомобилска
2020/08/27
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian