Вести

компанија Градење тим
компанија Градење тим
Ние редовно одржуваме различни видови активности на персоналот за да го збогатиме животот на вработените и да ја промовираме комуникацијата со вработените.
2020/07/17
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian