Обезбедување на квалитет

* Воспоставете систематски систем за управување со квалитет со ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 и UL (САД Канада)

* Земете ги стандардните упатства за работа како програма, поставете совршен план за обука. Ние можеме континуирано да го оптимизираме и промовираме управувањето со следливост од стандардизирање на работата, одржување на опремата, управување со промените
& отстапување и контролирање на клучните ставки за исполнување на барањата за квалитет на производот.
Обезбедување на квалитет
Обезбедување на квалитет
Компанијата секогаш ги ставаше на прво место безбедноста и задоволството на клиентите и применуваше различни системи за управување со квалитетот според производите од различни области.
2020/07/17
Обезбедување на квалитет
Обезбедување на квалитет
Обезбедување на квалитет
2020/08/11
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Macedonian