За нас

Дома > За нас

 • ЗА НАС
  Добивме многу сертификати за нашиот производ во однос на квалитетот и иновативноста.
  CAMTECH PCB е меѓународен, професионален и доверлив добавувач на ПХБ со сопствена производствена база која се наоѓа во Шенжен, Жухаи Кина, која се фокусира на извоз на ПХБ главно на европскиот и северноамериканскиот пазар. CAMTECH PCB е основана во 2002 година, има три фабрики за модернизација на PCB и FPC во Шенжен, градот Жухаи, со повеќе од 3000 работници, годишниот капацитет е повеќе од 1500.000 m². Врз основа на неговото богато искуство и технолошки разбирање, со сопствено производство способност и централизиран ресурс локално, ние сме во состојба да ви понудиме едношалтерски услуги со мало, средно до масовно производство со конкурентни услови, квалитет и гаранција за испорака што ги приспособува сите ваши барања. Нашите производи се широко применети во безбедноста& одбрана, индустриска контрола, комуникација, медицински инструмент, автомобилска електроника итн. CAMTECH PCB освои високо признание од светски клиенти.
  Освен тоа, имаме професионален и добро искусен технички тим за да ви ја поддржи услугата со додадена вредност на PCBA SMT и BOM извори. Можеме флексибилно да поддржуваме мало-средно масовно производство со брз одговор и професионална услуга.

  Нашата мисија
  Да понудиме висококвалитетни производи од печатено коло и задоволителна услуга за електричната и информациската индустрија
  Нашата визија
  Да станеме најсигурен производител на печатени плочки во светот 
  Нашите основни вредности
  Ориентирани кон клиентите, креаторите на грижливи вредности, саморефлексија, интегритет
  Одговорност, соработка, иновација
  Нашата деловна филозофија
  Луѓето пред сè, произведуваат конкурентни производи, го прошируваат претпријатието и го враќаат општеството
за нас
Кинеска компанија Производители за градење тимови - CAMTECH PCB
Кинеска компанија Производители за градење тимови - CAMTECH PCB
CAMTECH PCB е меѓународен, професионален и доверлив добавувач на ПХБ лоциран во градот Шенжен и Жухаи.Тие се фокусираат на извоз на ПХБ главно на европскиот и северноамериканскиот пазар.CAMTECH PCB е основана во 2002 година, има три фабрики за модернизација на PCB и FPC.Имаме повеќе од 3000 работници, годишниот производствен капацитет е повеќе од 1500.000 m².Врз основа на нашето долгогодишно искуство и технологија, ние сме во состојба да им понудиме на клиентите едношалтерски услуги со мало, средно и масовно производство.Со добар квалитет и гаранција за испорака, можеме да ги исполниме сите барања на клиентите.Нашите производи се широко применети во безбедноста, индустриската контрола, комуникацијата, медицинските инструменти и автомобилската електроника итн.
 • КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
  Дали имате прашања?
  Посветени сме на производство на производи со најдобар квалитет по најконкурентни цени. Затоа, искрено ги покануваме сите заинтересирани компании да не контактираат за повеќе информации.
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање