Liyane Pcb

Papan PCB Dhuwur lan Multi-Lapisan
Papan PCB Dhuwur lan Multi-Lapisan
lapisan: 18 Kandel: 5.4 ± 0,5mm Kekandelan borehole -sistem parameter: 5,3133 Perawatan permukaan: ENIG Aplikasi: trafo
2020/08/26
4 lapisan sirkuit pcb
4 lapisan sirkuit pcb
Perawatan lumahing: Leard gratis HAL 4 lapis Papan kekandelan: 1.6mm Tembaga batin: 2 OZ Jembar / ruangan jembar: 0,1 / 0,1mm Bolongan Min: 0.3mm Aplikasi: otomotif
2020/08/27
4 lapis pcb
4 lapis pcb
Perawatan lumahing: Leard gratis HAL 6 lapis Papan kekandelan: 1.6mm Tembaga batin: 2 OZ Jembar / ruangan jembar: 0,1 / 0,1mm Bolongan Min: 0.3mm Aplikasi: otomotif
2020/08/27
Pilih negara utawa wilayah sampeyan