E-mail: info@camtechcircuits.com Telpon: +86 13713989501 Kita ngobrol: +86 13713989501
Basa

Tembaga Kandel Pcb

PCB tembaga tebal ditondoi kanthi struktur kanthi kekandelan tembaga saka 105 nganti 400 µm. PCB iki digunakake kanggo output saiki (dhuwur) gedhe lan optimalisasi manajemen termal. Tembaga sing kenthel ngidini penampang PCB kanggo mbukak arus sing dhuwur lan nyengkuyung ngilangi panas. Desain sing paling umum yaiku multilayer utawa sisi loro. Kanthi teknologi PCB iki, sampeyan uga bisa nggabungake struktur tata letak sing apik ing lapisan njaba lan lapisan tembaga sing kandel ing lapisan njero. Kaluwihan PCB Tembaga Kandel:
PCB tembaga tebal digunakake ing macem-macem peralatan rumah tangga, produk teknologi tinggi, militer, medis lan peralatan elektronik liyane. Aplikasi PCB tembaga sing kenthel nggawe komponen inti saka papan sirkuit produk produk elektronik duwe umur layanan maneh, lan ing wektu sing padha mbiyantu nyuda ukuran peralatan elektronik.

Papan sirkuit plating tembaga pcb kandel
Papan sirkuit plating tembaga pcb kandel
Perawatan lumahing: Leard gratis HAL 12 lapis Papan Ketebalan: 2.1mm Ukuran Lubang Min: 0.3mm Jembar baris / ruang minimal: 0,2 / 0,2mm Kekhususan: bolongan plug resin, bor kontrol ambane Aplikasi: pasokan listrik
Tembaga PCB Papan CAMTECH PCB
Tembaga PCB Papan CAMTECH PCB
Lapisan: 4 Jembar / Spasi: 0,1 / 0,1mm Perawatan permukaan: ENIG Teknologi Khusus: Kontrol imppedansi
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa