Babagan awake dhewe

Ngarep > Babagan awake dhewe

  • BABAGAN AWAKE DHEWE
    Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk kita babagan kualitas lan inovasi.
    CAMTECH PCB minangka supplier PCB internasional, profesional lan dipercaya kanthi basis produksi dhewe sing dumunung ing Shenzhen, Zhuhai China, sing fokus ing ngekspor PCB menyang pasar utamane Eropa lan Amerika Utara. CAMTECH PCB iki diadegaké ing taun 2002, wis telung pabrik modernisasi PCB lan FPC ing Shenzhen, kutha Zhuhai, karo luwih saka 3000 buruh, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m².Adhedhasar pengalaman sugih lan pangerten teknologi, karo produksi dhewe. Kapabilitas lan sumber daya terpusat sacara lokal, kita bisa menehi layanan siji-mandeg kanthi produksi cilik, medium nganti massal kanthi syarat-syarat kompetitif, jaminan kualitas lan pangiriman sing ngatur kabeh panyuwunan sampeyan.Produk kita akeh digunakake ing keamanan& nimbali, kontrol industri, komunikasi, instrument medical, automotive electronics etc CAMTECH PCB wis menangaké pangenalan dhuwur saka klien donya.
    Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing profesional lan berpengalaman kanggo ndhukung layanan tambah nilai PCBA SMT lan BOM sumber. Kita bisa ndhukung produksi massal cilik-menengah kanthi fleksibel kanthi respon cepet lan layanan profesional.

    Misi Kita
    Kanggo Nawakake Produk Sirkuit Cetak Berkualitas lan Layanan Puas Kanggo Industri Listrik lan Informasi
    Visi Kita
    Kanggo dadi produsen papan sirkuit cetak sing paling dipercaya ing saindenging jagad 
    Nilai inti kita
    Berorientasi Pelanggan, Pencipta Nilai Peduli, Refleksi Diri, Integritas
    Tanggung jawab, Kerjasama, Inovasi
    Filosofi bisnis kita
    Wong sing paling utama, nggawe produk sing kompetitif, ngembangake perusahaan, lan mbayar maneh masyarakat
babagan awake dhewe
Produsen bangunan tim China - CAMTECH PCB
Produsen bangunan tim China - CAMTECH PCB
CAMTECH PCB iku sawijining supplier PCB internasional, profesional lan dipercaya dumunung ing kutha Shenzhen lan Zhuhai.Dheweke fokus ing ngekspor PCB utamane menyang pasar Eropa lan Amerika Utara.CAMTECH PCB iki diadegaké ing 2002, wis telung modernisasi PCB lan pabrik FPC.Kita duwe luwih saka 3000 buruh, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m².Adhedhasar pengalaman lan teknologi lengkap, kita bisa nawakake layanan siji-mandeg pelanggan kanthi produksi cilik, medium lan massa.Kanthi kualitas apik lan jaminan pangiriman, kita bisa ketemu karo kabeh panjaluk pelanggan.Produk kita akeh diterapake ing keamanan, kontrol industri, komunikasi, piranti medis lan elektronik otomotif, lsp.
  • KONTAK KAMI
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    We are setya kanggo prodhuksi produk kualitas paling apik ing prices paling competitive. Mulane, kita ngajak kabeh perusahaan sing kasengsem kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan