PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi. Produk kita akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Kita Nyedhiyakake manufaktur pcb
& pakumpulan pcb. Sugeng rawuh!
Waca liyane
Papan pcb lapisan 4-tekanan campuran frekuensi dhuwur

Papan pcb lapisan 4-tekanan campuran frekuensi dhuwur

Pangobatan permukaan: ENIG 4 lapisan Papan Ketebalan: 0.9mm Bolongan Min: 0.3mm Jembar baris / ruang minimal: 0,12 / 0.12mm Kekhususan: Rogers 4835 + FR4 Aplikasi: pasokan listrik
2020/08/26
Kompresi Campuran HF Langkah 6 Papan PCB Lapisan

Kompresi Campuran HF Langkah 6 Papan PCB Lapisan

Lapisan: 6 Kekandelan: 1.6mm ± 0,16 Teknologi Khusus: Rogers + FR4 , Lubang buta mekanik + Pengeboran laser
2020/08/26
2 langkah HDI PCB

2 langkah HDI PCB

Lapisan: 10 Perawatan lumahing: ENIG, Kekandelan: 1,34 ± 0.14mm Jembar / Spasi: 0,1 / 0,1mm Teknologi Khusus: Kontrol imppedansi
2020/08/26
Papan sirkuit pcb FR4 TG180

Papan sirkuit pcb FR4 TG180

Perawatan lumahing: Leard gratis HAL 4 lapis Papan Ketebalan: 1.6mm Ukuran Lubang Min: 0.3mm Jembar baris / ruang minimal: 0,2 / 0,2mm Aplikasi: pasokan listrik
2020/08/26
JAMINAN Mutu
* Nggawe sistem manajemen kualitas sistematis kanthi ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 lan UL (AS Kanada)
* Jupuk instruksi kerja standar minangka program, atur rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka standarisasi operasi, njaga peralatan, ngatur pangowahan& penyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo memenuhi syarat kualitas produk.
Waca liyane
Jaminan Kualitas

Jaminan Kualitas

Perusahaan kasebut mesthi ndhisikake keamanan lan kepuasan pelanggan, lan ngetrapake sistem manajemen kualitas sing beda-beda miturut produk ing macem-macem bidang.
2020/07/17
Jaminan Kualitas

Jaminan Kualitas

Jaminan Mutu
2020/08/11
Babagan Kita
Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk babagan kualitas
CAMTECH PCB minangka pabrikan papan PCB internasional, profesional lan andal kanthi basis produksi dhewe sing dununge ing Shenzhen, Zhuhai China, sing fokus kanggo ngekspor PCB menyang pasar Eropa lan Amerika Utara. CAMTECH PCB sing didegake ing taun 2002, duwe telung pabrik modernisasi PCB lan FPC ing Shenzhen, kutha Zhuhai, kanthi luwih saka 3000 tenaga kerja, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m². Adhedhasar pengalaman lan teknologi pangerten sing akeh, kanthi produksi dhewe Kapabilitas lan sumber daya terpusat sacara lokal, kita bisa nawakake layanan mandheg kanthi produksi sedheng, medium nganti massal kanthi syarat kompetitif, kualitas lan jaminan pangiriman sing wis disesuaikan karo kabeh panjaluk sampeyan. Produk kami digunakake kanthi aman
& pertahanan, kontrol industri, komunikasi, instrumen medis, elektronik otomotif lsp. CAMTECH PCB entuk pangenalan sing dhuwur saka klien ing saindenging jagad.

Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing profesional lan duwe pengalaman kanggo ndhukung layanan tambah nilai PCBA SMT lan sumber BOM. Kita bisa ndhukung produksi cilik-medium kanthi fleksibel kanthi respons cepet lan layanan profesional.

GAMPANG KANGGO US

Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

Lampiran:
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese