PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi. Produk kita akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Kita Nyedhiyakake manufaktur pcb
& pakumpulan pcb. Sugeng rawuh!
Waca liyane
2 langkah HDI PCB

2 langkah HDI PCB

Lapisan:10Warna Soldermask:BiruWerna Silkscreen:PutihPerawatan permukaan:EnigKebalungan:1.34 ± 0.14mmJembar / Spasi:0,1 / 0.1mmTeknologi Khusus:Kontrol ImpedancePapan PCB HDI iki panalized kanthi 4 potong, perawatan permukaan yaiku enig.Enig, sing bisa migunani lan entuk kinerja listrik sing apik ing panggunaan jangka panjang PCB jangka panjang.Apa maneh, uga duwe toleransi lingkungan tinimbang proses perawatan permukaan liyane ora.Plating Nikel yaiku amarga emas lan tembaga ora beda, lan lapisan nikel bisa nyegah panyebaran antarane dheweke.
Papan HDI

Papan HDI

Pangobatan permukaan: ENIG 4 lapisan Papan kekandelan: 1.2mm Ukuran bolongan min: 0,075mm Jembar / ruangan jembar minimal: 0,1 / 0,1mm Kekhususan: HDI 2-urutan, bolongan buta, bolongan sing dikubur
Papan pcb HDI

Papan pcb HDI

Lapisan:4Warna Soldermask:IjoWerna Silkscreen:PutihPerawatan permukaan:EnigPenebalan papan:1.2mmUkuran Min:0,075mmWidget Min / Spasi Min:0,1 / 0.1mmKedadhian:2-pesenan HDI, bolongan buta, bolongan kakuburWuta lan dikubur liwat layang mung kasedhiya ing papan paling ora ana papat lapisan.Buta Vasas nyambung lapisan batin kanthi lapisan permukaan sing jejer, dheweke mung katon ing salah sawijining papan lan uga diarani 'wuta'.Kranjang kakubur yaiku nyambungake rong lapisan tembaga sing ana ing njero ati. Dheweke ora katon saka permukaan lan uga 'kakubur'.Papan HDI kakubur lan buta liwat liwat lapisan jero nganggo lapisan batin sing ana ing njero ruangan liyane utawa lapisan permukaan sing cedhak.
Papan pcb HDI

Papan pcb HDI

Perawatan permukaan:EnigPenebalan papan:1.3mmUkuran Min:0.1mmWidget Min / Spasi Min:0,1 / 0.1mmKedadhian:Pesanan HDI, bolongan buta cepetAplikasi:OtomotifEmas kecemplung bisa nambah perawatan permukaan saka papan PCB.Kanggo nyelehake kanthi gampang, Gold Emas minangka metode deposisi kimia, sing ngasilake lapisan logam ing permukaan panggonan sirkuit liwat reaksi pengurangan oksidasi kimia.Kauntungan saka proses emas kecemplung yaiku warna sing disimpen ing permukaan.Sing stabil banget nalika sirkuit dicithak, padhange apik banget, lapisan banget rata banget, lan sing adol banget.
JAMINAN Mutu
* Nggawe sistem manajemen kualitas sistematis kanthi ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 lan UL (AS Kanada)
* Jupuk instruksi kerja standar minangka program, atur rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka standarisasi operasi, njaga peralatan, ngatur pangowahan& penyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo memenuhi syarat kualitas produk.
Waca liyane
Produk berkualitas tinggi yaiku kahanan sing dikenali pelanggan

Produk berkualitas tinggi yaiku kahanan sing dikenali pelanggan

Perusahaan iki wis menehi kesan jero babagan aku ing pirang-pirang aspek, ora mung kualitas sing apik, nanging uga peralatan canggih, lan sing paling penting yaiku layanan sing pas.----- petr dvořákKualitas papan camtech kaget aku, lan pangiriman kasebut cepet. Dheweke bisa cocog karo kebutuhan sing cepet.----- mumbul SalcidoLayanan Mandy Mrandy banget ati lan tanggapane cepet banget saben-saben. Tansah dening sisih kita. Dheweke nganggep kabeh aspek klien kanthi rinci lan kanthi dipikirake, lan nyenengake kanggo nggarap dheweke.----- Sami Tezgel
CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembaga

CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembaga

CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembagaCamtech PCB nggawe sistem manajemen kualitas sistematis, njupuk instruksi kerja standar minangka program, nyiyapake rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka standarisasi operasi, njaga peralatan, ngatur pangowahan & penyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo memenuhi syarat kualitas produk.
Jaminan Kualitas PCB CAMTECH papan PCB

Jaminan Kualitas PCB CAMTECH papan PCB

Jaminan Kualitas papan PCBPerusahaan kasebut mesthi nyedhiyakake keamanan lan kepuasan pelanggan, lan ngetrapake sistem manajemen kualitas sing beda-beda miturut produk ing macem-macem bidang, CAMTECH PCB wis lulus sertifikat sistem kualitas internasional minangka sertifikat ISO 9001, AS & Kanada UL, TS 16949 & RoHS.Situs web: www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit Printed

CAMTECH PCB Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit Printed

Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit PrintedCacat nol PCB minangka target, kabeh produk papan PCB, tes lan inspeksi 100%, standar IPC-A-600-H lan IPC-6012 standar panrima; 100% Inspeksi Dobel sadurunge metu.Situs web: www.camtechcircuits.com
Babagan Kita
Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk babagan kualitas
CAMTECH PCB minangka pabrikan papan PCB internasional, profesional lan andal kanthi basis produksi dhewe sing dununge ing Shenzhen, Zhuhai China, sing fokus kanggo ngekspor PCB menyang pasar Eropa lan Amerika Utara. CAMTECH PCB sing didegake ing taun 2002, duwe telung pabrik modernisasi PCB lan FPC ing Shenzhen, kutha Zhuhai, kanthi luwih saka 3000 tenaga kerja, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m². Adhedhasar pengalaman lan teknologi pangerten sing akeh, kanthi produksi dhewe Kapabilitas lan sumber daya terpusat sacara lokal, kita bisa nawakake layanan mandheg kanthi produksi sedheng, medium nganti massal kanthi syarat kompetitif, kualitas lan jaminan pangiriman sing wis disesuaikan karo kabeh panjaluk sampeyan. Produk kami digunakake kanthi aman
& pertahanan, kontrol industri, komunikasi, instrumen medis, elektronik otomotif lsp. CAMTECH PCB entuk pangenalan sing dhuwur saka klien ing saindenging jagad.

Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing profesional lan duwe pengalaman kanggo ndhukung layanan tambah nilai PCBA SMT lan sumber BOM. Kita bisa ndhukung produksi cilik-medium kanthi fleksibel kanthi respons cepet lan layanan profesional.
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa