• <p><strong>CAMTECH PCB</strong></p>
    Wiwit 2002

    CAMTECH PCB

    produk kita digunakake digunakake ing keamanan& pertahanan, kontrol industri, komunikasi, instrumen medis, komputasi, 5G, elektronik otomotif lsp. 

PERJANJIAN RAHSIA LAN PASTIKAN INFORMASI PRIBADIMU MUNG DIGUNAKAN

PRODUK KAMI

Tujuane yaiku gawe marem para pelanggan kanthi presisi sing dhuwur lan kualitas sing dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa rumangsa nyaman lan yakin karo barang-barang kita ing aplikasi kasebut. Produk kita akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. 

JAMINAN KUALITAS

Nggawe sistem manajemen kualitas sing sistematis. Kita bisa terus-terusan ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka operasi standarisasi, njaga peralatan, ngatur owah-owahan& panyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo nyukupi syarat kualitas produk.

TINGGALKE KITA PESAN

Nalika produk isih ing tataran desain, kita banget cumadhang kanggo melu ing desain produk, lan engineers kita bakal menehi saran ing desain, kinerja, biaya PCB kanggo mbantu ngurangi biaya PCB lan nyedhiyani bantuan terkenal kanggo nggawa produk sampeyan menyang pasar kanthi cepet lan sukses.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa