PRODUK
Tujuan kita yaiku kanggo gawe marem para pelanggan kanthi presisi sing dhuwur lan kualitas sing dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa rumangsa nyaman lan yakin karo barang-barang kita ing aplikasi kasebut. Produk kita akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Kita nyedhiyakake produksi pcb& perakitan pcb. Sugeng rawuh!
Waca liyane
HDI pcb papan PCB Produk | CAMTECH PCB

HDI pcb papan PCB Produk | CAMTECH PCB

Perawatan lumahing:ENIGKetebalan papan:1,3 mmMin ukuran lubang:0,1 mmJembar garis / spasi min:0,1 / 0,1 mmKekhasan:1st order HDI, blind hole huried holeAplikasi:otomotifEmas kecemplung bisa nambah perawatan permukaan papan PCB.Kanthi gampang, emas kecemplung minangka cara deposisi kimia, sing ngasilake lapisan logam ing permukaan papan sirkuit liwat reaksi reduksi-oksidasi kimia.Kauntungan saka proses Immersion Gold yaiku warna sing disimpen ing permukaan.Sing stabil banget nalika sirkuit dicithak, padhange apik banget, lapisan banget warata, lan solderability apik banget.
China FR4 dhuwur Tg Papan pcb Supplier& produsen | CAMTECH PCB

China FR4 dhuwur Tg Papan pcb Supplier& produsen | CAMTECH PCB

Perawatan lumahing:Leard free HAL 6 lapisanKetebalan Papan:1,6 mmUkuran Lubang Min:0,3 mmJembar garis / spasi min:0,2 / 0,2 mmAplikasi:sumber daya
Tembaga Tembaga Papan PCB CAMTECH PCB Produk | CAMTECH PCB

Tembaga Tembaga Papan PCB CAMTECH PCB Produk | CAMTECH PCB

Lapisan:4Warna SolderMask:IjoWarna Silkscreen:PutihJembar / Spasi:0,1 / 0,1 mmPerawatan lumahing:ENIGTeknik Khusus:Kontrol impedansiPapan PCB iki panalized dening 4 bêsik, nggunakake dening Immersion Gold kanggo proses werna luwih padhang.Lan depositing werna ing lumahing banget stabil. Keuntungan kanggo Immersion Gold yaiku nggawe lapisan sing rata banget.Solderability apik banget. Kontrol impedansi (EImpedance Controlling).Bakal ana macem-macem transmisi sinyal ing konduktor ing papan sirkuit, kanggo nambah tingkat transmisi kudu nambah frekuensi.Yen garis dhewe amarga etching, kekandelan tumpukan, jembaré kabel, lan faktor liyane beda. Impedansi kudu diganti, lan sinyal kasebut kleru.
Papan sirkuit plating tembaga pcb tebal Produk | CAMTECH PCB

Papan sirkuit plating tembaga pcb tebal Produk | CAMTECH PCB

Lapisan:12Perawatan lumahing:Leard free HALKetebalan Papan:2,1 mmUkuran Lubang Min:0,3 mmJembar garis / spasi min:0,2 / 0,2 mmKekhasan:bolongan resin plug, bor kontrol ambaneAplikasi:sumber dayaPapan PCB iki panalized dening 2 bêsik, perawatan lumahing punika Leard free HAL. .PCB kudu dicemplungake ing solder molten sajrone leveling solder hawa panas.Piso online bakal flush solder Cairan sadurunge solder solidifies, lan bisa nyilikake wangun sabit saka solder ing lumahing tembaga lan nyegah jembatan solder.
JAMINAN KUALITAS
* Nggawe sistem manajemen mutu sing sistematis karo ISO9001, ISO13485, ISO14001, IATF16949, AS9100C, GB T2333, Nadcap, OHSAS18001 lan UL (AS Kanada)
* Njupuk instruksi kerja standar minangka program, nyiyapake rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus-terusan ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka operasi standarisasi, njaga peralatan, ngatur owah-owahan& panyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo nyukupi syarat kualitas produk.
Waca liyane
Jaminan Kualitas Produk PCB Multilayer | CAMTECH PCB

Jaminan Kualitas Produk PCB Multilayer | CAMTECH PCB

Jaminan Mutu Papan Sirkuit CetakPerusahaan tansah ngutamakake safety lan kepuasan pelanggan.Lan nggunakake sistem manajemen kualitas sing beda kanggo manufaktur PCB miturut produk ing macem-macem lapangan.CAMTECH PCB wis lulus sertifikat sistem kualitas internasional minangka ISO 9001, US& Sertifikat UL Kanada, TS 16949& kepatuhan RoHS.We Manufaktur PCB apik, bisa nggawe manawa PCB Assambly.situs web:www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Quality Assurance saka Printed Circuit board Supplier& produsen | CAMTECH PCB

CAMTECH PCB Quality Assurance saka Printed Circuit board Supplier& produsen | CAMTECH PCB

Jaminan Mutu Papan Sirkuit CetakPerusahaan tansah ngutamakake safety lan kepuasan pelanggan.Lan nggunakake sistem manajemen kualitas sing beda kanggo manufaktur PCB miturut produk ing macem-macem lapangan.CAMTECH PCB wis lulus sertifikat sistem kualitas internasional minangka ISO 9001, US& Sertifikat UL Kanada, TS 16949& kepatuhan RoHS.We Manufaktur PCB apik, bisa nggawe manawa PCB Assambly.situs web:www.camtechcircuits.com
Inspeksi Kualitas Akhir CAMTECH PCB kanthi rega apik - CAMTECH PCB

Inspeksi Kualitas Akhir CAMTECH PCB kanthi rega apik - CAMTECH PCB

Camtech PCB strictly ngawasi kualitas kiriman, mriksa lan ngontrol kualitas kiriman saka aspèk peralatan pengawasan, alokasi personel kirim lan eksekusi standar, lan njupuk tumindak cepet lan efektif kanggo saran kualitas abnormal customer.
Inspeksi Kualitas Akhir CAMTECH PCB saka Supplier papan sirkuit dicithak& produsen | CAMTECH PCB

Inspeksi Kualitas Akhir CAMTECH PCB saka Supplier papan sirkuit dicithak& produsen | CAMTECH PCB

Inspeksi Kualitas Akhir Papan Sirkuit CetakPCB nul cacat iku goal kita, kabeh produk Papan PCB kita, 100% test lan pengawasan, acceptance standar IPC-A-600-H lan IPC-6012; 100% Inspeksi kaping pindho sadurunge metu.Situs web: www.camtechcircuits.com
BABAGAN AWAKE DHEWE
Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk kita babagan kualitas
CAMTECH PCB minangka produsen papan PCB internasional, profesional lan dipercaya kanthi basis produksi dhewe sing dumunung ing Shenzhen, Zhuhai China, sing fokus ing ngekspor PCB menyang pasar utamane Eropa lan Amerika Utara. CAMTECH PCB iki diadegaké ing taun 2002, wis telung pabrik modernisasi PCB lan FPC ing Shenzhen, kutha Zhuhai, karo luwih saka 3000 buruh, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m².Adhedhasar pengalaman sugih lan pangerten teknologi, karo produksi dhewe. Kapabilitas lan sumber daya terpusat sacara lokal, kita bisa menehi layanan siji-mandeg kanthi produksi cilik, medium nganti massal kanthi syarat-syarat kompetitif, jaminan kualitas lan pangiriman sing ngatur kabeh panyuwunan sampeyan.Produk kita akeh digunakake ing keamanan& nimbali, kontrol industri, komunikasi, instrument medical, automotive electronics etc CAMTECH PCB wis menangaké pangenalan dhuwur saka klien donya.
Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing profesional lan berpengalaman kanggo ndhukung layanan tambah nilai PCBA SMT lan BOM sumber. Kita bisa ndhukung produksi massal cilik-menengah kanthi fleksibel kanthi respon cepet lan layanan profesional.
HUBUNGAN KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan