E-mail: info@camtechcircuits.com Telpon: +86 13713989501 Kita ngobrol: +86 13713989501

Basa
PRODUK
Tujuane kanggo nggawe pelanggan kepenak kanthi presisi tinggi lan kualitas andal kanggo mesthekake manawa saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang ing aplikasi. Produk kita akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga sifat sing apik. Kita Nyedhiyakake manufaktur pcb
& pakumpulan pcb. Sugeng rawuh!
Waca liyane
Elektronik Keamanan PCB CAMTECH papan sirkuit cetak

Elektronik Keamanan PCB CAMTECH papan sirkuit cetak

Elektronik keamanan.Apa omah, bisnis utawa bangunan pamrentah, akeh aspek sistem keamanan gumantung ing PCB. Dheweke duwe peran luwih akeh kanggo keamanan lan keamanan tinimbang wong sing sadhar.Jinis PCB sing becik gumantung karo aplikasi tartamtu, nanging kabeh PCB sing digunakake kanggo aplikasi safety kudu dipercaya amarga produk kasebut kudu tetep bisa diarepake kaya sing diarepake bisa efektif. Sawetara peralatan keamanan bisa digunakake ing njobo, lan PCB sing bisa tahan lingkungan njaba kudu digunakake.
CAMTECH PCB Medical of Printed Circuit board

CAMTECH PCB Medical of Printed Circuit board

MedisAmarga peralatan medis lan teknologi, industri medis saya akeh. Piranti lan teknologi kasebut mbutuhake papan sirkuit cetak (PCB) kanggo nyakup desain kompleks, struktur sing kuat, lan tenaga gedhe. PCB ing industri kedokteran khusus banget kanggo adaptasi karo kendala unik piranti medis. Ing pirang-pirang aplikasi medis, paket cilik dibutuhake kanggo nyukupi ukuran ukuran implan utawa monitor kamar darurat. Mula, PCB medis asring PCB interkoneksi kepadatan tinggi, uga dikenal minangka HDB PCI. PCB medis uga bisa digawe saka landasan fleksibel, saéngga PCB bisa ditekuk sajrone digunakake, sing penting kanggo peralatan medis internal lan eksternal.
CAMTECH PCB Industrial kontrol Papan sirkuit sing dicithak

CAMTECH PCB Industrial kontrol Papan sirkuit sing dicithak

Kontrol industri.PCB sing digunakake ing bidang industri biasane mbutuhake tenaga sing dhuwur banget lan cukup awet kanggo tahan kahanan sing angel sing ana ing fasilitas industri. PCB bisa uga butuh penanganan kasar, mesin sing tahan geter, suhu ekstrem utawa bahan kimia sing atos. Kanggo nyukupi kabutuhan daya tahan iki, PCB industri bisa digawe saka logam tahan lama utawa bahan tahan panas lan luwih kenthel tinimbang PCB liyane. Layanan perakitan PCB industri bisa uga kalebu teknologi liwat-bolongan kanggo nambah daya tahan.
CAMTECH PCB Elektronik konsumen saka PCB

CAMTECH PCB Elektronik konsumen saka PCB

Elektronik konsumen.Ponsel cerdas, komputer lan akeh produk konsumen liyane sing digunakake saben dinane mbutuhake PCB supaya bisa dienggo. Nalika nambah produk elektronik menyang produk liyane, PCB dadi bagean penting ing saben dinane.Pabrikan ngasilake smartphone lan laptop sing luwih cilik lan cilik kanthi fitur canggih sing mbutuhake PCB cilik kanthi koneksi sing akeh. PCB sing digunakake ing produk elektronik konsumen uga mbutuhake biaya sing regane murah supaya rega produk pungkasan dadi murah.
JAMINAN Mutu
* Nggawe sistem manajemen kualitas sistematis kanthi ISO9001 、 ISO13485 、 ISO14001 、 IATF16949 、 AS9100C 、 GB T2333 、 Nadcap 、 OHSAS18001 lan UL (AS Kanada)
* Jupuk instruksi kerja standar minangka program, atur rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka standarisasi operasi, njaga peralatan, ngatur pangowahan& penyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo memenuhi syarat kualitas produk.
Waca liyane
CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembaga

CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembaga

CAMTECH PCB Ngukur kekandelan tembagaCamtech PCB nggawe sistem manajemen kualitas sistematis, njupuk instruksi kerja standar minangka program, nyiyapake rencana latihan sing sampurna. Kita bisa terus ngoptimalake lan ningkatake manajemen traceability saka standarisasi operasi, njaga peralatan, ngatur pangowahan & penyimpangan, lan ngontrol item kunci kanggo memenuhi syarat kualitas produk.
Jaminan Kualitas PCB CAMTECH papan PCB

Jaminan Kualitas PCB CAMTECH papan PCB

Jaminan Kualitas papan PCBPerusahaan kasebut mesthi nyedhiyakake keamanan lan kepuasan pelanggan, lan ngetrapake sistem manajemen kualitas sing beda-beda miturut produk ing macem-macem bidang, CAMTECH PCB wis lulus sertifikat sistem kualitas internasional minangka sertifikat ISO 9001, AS & Kanada UL, TS 16949 & RoHS.Situs web: www.camtechcircuits.com
CAMTECH PCB Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit Printed

CAMTECH PCB Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit Printed

Pamriksaan Kualitas Final papan sirkuit PrintedCacat nol PCB minangka target, kabeh produk papan PCB, tes lan inspeksi 100%, standar IPC-A-600-H lan IPC-6012 standar panrima; 100% Inspeksi Dobel sadurunge metu.Situs web: www.camtechcircuits.com
Inspeksi Kualitas Akhir PCB CAMTECH

Inspeksi Kualitas Akhir PCB CAMTECH

Camtech PCB ngawasi kualitas pengiriman, mriksa lan ngontrol kualitas pangiriman saka aspek peralatan inspeksi, alokasi personel pasca lan eksekusi standar, lan njupuk tindakan cepet lan efektif kanggo umpan balik kualitas abnormal pelanggan.
Babagan Kita
Kita wis menang akeh sertifikasi kanggo produk babagan kualitas
CAMTECH PCB minangka pabrikan papan PCB internasional, profesional lan andal kanthi basis produksi dhewe sing dununge ing Shenzhen, Zhuhai China, sing fokus kanggo ngekspor PCB menyang pasar Eropa lan Amerika Utara. CAMTECH PCB sing didegake ing taun 2002, duwe telung pabrik modernisasi PCB lan FPC ing Shenzhen, kutha Zhuhai, kanthi luwih saka 3000 tenaga kerja, kapasitas output taunan luwih saka 1500.000 m². Adhedhasar pengalaman lan teknologi pangerten sing akeh, kanthi produksi dhewe Kapabilitas lan sumber daya terpusat sacara lokal, kita bisa nawakake layanan mandheg kanthi produksi sedheng, medium nganti massal kanthi syarat kompetitif, kualitas lan jaminan pangiriman sing wis disesuaikan karo kabeh panjaluk sampeyan. Produk kami digunakake kanthi aman
& pertahanan, kontrol industri, komunikasi, instrumen medis, elektronik otomotif lsp. CAMTECH PCB entuk pangenalan sing dhuwur saka klien ing saindenging jagad.

Kajaba iku, kita duwe tim teknis sing profesional lan duwe pengalaman kanggo ndhukung layanan tambah nilai PCBA SMT lan sumber BOM. Kita bisa ndhukung produksi cilik-medium kanthi fleksibel kanthi respons cepet lan layanan profesional.
GAMPANG KANGGO US
Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Lampiran:
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa